• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۷۷۰۰
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۲
خراسان جنوبی » اجتماعی

اعلام آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای مدیریت بارندگی‌ها

دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی، برای مدیریت بارندگی‌های پیش بینی شده اعلام آمادگی کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، در پی اخطاریه هواشناسی و سازمان مدیریت بحران کشور مبنی بر وقوع اعلام آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای مدیریت بارندگی‌هابارش‌های رگباری ، برف سنگین و کاهش محسوس دما در استان از امروز تا سه شنبه ، ستاد پیشگیری ، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با حضور دستگاه‌های اجرایی تشکیل جلسه داد.
مدیر کل هواشناسی استان در این نشست گفت: بارندگی‌ها از عصر امروز آغاز می‌شود که در شهرستان نهبندان این بارندگی‌ها به حدود ۳۰ میلیمتر خواهد رسید.
خندان رو افزود: از فردا با توجه به ریزش هوای سرد، بارش برف در تمام مناطق استان پیش بینی شده که این بارش به ویژه در ارتفاعات به ۵۰ سانتی متر خواهد رسید.
وی گفت: از یکشنبه از شدت بارش‌ها در استان کاسته می‌شود و دمای هوا به صورت محسوسی و در برخی مناطق تا ۲۰ درجه زیرصفر کاهش می‌یابد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هم گفت: امکانات این اداره کل برای مدیریت باران‌های شدید کم است و از دهیاران و پیمانکاران می‌خواهیم در خصوص تأمین ماشین آلات سنگین کمک کنند.
شهامت با اشاره به آمادگی تمامی راهدارخانه‌ها در جاده‌ها افزود: اگر نیاز به اسکان اضطراری باشد نمازخانه‌های راهدارخانه‌ها آماده اسکان مسافران است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان نیز ازآماده باش کامل ۵۲ تیم امدادی در جاده‌ها خبر داد و گفت: در کنار این امدادگران، تیم‌های واکنش سریع و امداد هوایی هم آماده امدادرسانی هستند.
رضایی، رئیس پلیس راه استان هم از آمادگی ۵۴ تیم از عصر امروز در پاسگاه‌های پلیس راه و سه گردنه برف گیر استان خبر داد و گفت: در صورت سنگین بودن بارش برف، محدودیت‌های تردد ماشین‌های سنگین اعمال می‌شود.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی هم با توجه به پیش بینی افت فشار گاز در ۷۲ ساعت آینده، از مردم خواست در مصرف گاز صرفه جویی کنند و وسایل گرمایشی را بین دمای ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتیگراد تنظیم کنند.
هاشمی از اداره‌ها و سازمان‌های استان نیز خواست وسایل گرمایشی را یک ساعت قبل از شروع کار روشن و یک ساعت قبل از پایان وقت اداری خاموش کنند.
پوشاندن کنتور‌های آب برای جلوگیری از یخ زدگی، پوشش و ایمن سازی مناسب محل نگهداری دامها، تنظیم دمای مناسب برای گلخانه‌ها و مرغداری‌ها و تأمین سوخت این مکان‌ها از توصیه‌های مطرح شده در این نشست به شهروندان بود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی هم تأکید کرد دستگاه‌های امدادرسان و خدمات رسان باید با آمادگی بیشتر، شرایط را به گونه‌ای مدیریت کنند تا کمترین خسارت از بارندگی‌های پیش بینی شده به استان وارد شود.
میرجعفریان با بیان اینکه اقدامات پیشگیرانه و به موقع در این شرایط در اولویت است گفت: همه دستگاه‌ها باید خود را برای شرایط بارندگی شدید، برف سنگین و یخبندان آماده کنند و اطلاعیه‌ها از طریق کمیته‌های ستاد مدیریت بحران اعلام شود تا مردم به موقع اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند.
زارع، قائم مقام صدا و سیمای مرکز خراسان جنوبی هم گفت: همه معاونت‌های این مرکز آماده دریافت اطلاعیه‌های ستاد مدیریت بحران برای شرایط پیش بینی شده هستند و درخواست داریم این اطلاعیه‌ها به موقع در اختیار صدا و سیما برای اطلاع رسانی به مردم قرار گیرد.
میرجلیلی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری هم از مردم خواست هشدار‌های هواشناسی را جدی بگیرند و از سفر‌های غیر ضرور خودداری کنند و در صورت لزوم تجهیزات زمستانه را به همراه داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایداری جریان گاز در فصل سرما با مدیریت مصرف
لیگ برتر والیبال؛ سیرجانی‌ها در صدر ماندند
درخشش دختران کاراته کای میاندوآبی در مسابقات بین المللی
تایید « لایحه الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه سنواتی» در مجمع
خوشحالی مردم لرستان در پی بارش رحمت الهی
باخت پاس گرگان برابر مهرگان نور مازندران
برنامه ریزی برای برگزاری اعتکاف رجبیه در سمنان
رکورد ۲۰ سانتی‌متری برف در تکاب؛ جنوب آذربایجان‌غربی زیر چتر بارش‌های پاییزی
شهید سلیمانی هسته‌های مقاومت جهانی را پایه‌گذاری کرد
انتخاب اعضای هیات اجرایی انتخابات شورای اسلامی شهر دشت آزادگان
خروج سامانه ناپایدار از استان و پایداری هوا تا یکشنبه
برگزاری مرحله استانی جشنواره فرهنگی آموزشی « زندگی با قرآن »
کشف ماشین‌آلات بدون مجوز در محوطه نمایشگاهی در لامرد
«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد
برد ارزشمند فولاد هرمزگان مقابل جواد الائمه شهرکرد
آغاز بررسی‌های تخصصی طرح بازآفرینی بافت تاریخی قم
افزایش دو برابری ظرفیت درمانی سرخس
پیش بینی جو پایدار در لرستان
مصاف ملوان بندرانزلی و آلومینیوم در اراک
فعالیت آموزشی استان قزوین فردا غیرحضوری شد 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)